Meniu

Amin

  1. Pentru ce spunem "Amin" la sfârşitul Simbolului Credinţei?

    La sfârşitul Crezului spunem "Amin", adică "Aşa să fie", pentru a arăta că noi credem şi susţinem cu tărie toate câte sunt cuprinse în el.

Rugăciune

Lăudat să fii, Dumnezeule Tată, pentru lumea pe care ai creat-o pentru noi, oamenii, în care văd atotputernicia şi înţelepciunea Ta, dar mai ales iubirea pe care ne-o porţi nouă, copiilor Tăi. Lăudat să fii, Doamne Isuse Hristoase, pentru că te-ai coborât între noi ca să ridici natura noastră căzută, şi pentru jertfa Ta de pe Cruce, prin care ne-ai răscumpărat din sclavia păcatului şi ne-ai recâştigat accesul la rai şi la viaţa divină. Lăudat să fii, Spirite Sfinte, pentru că îmi luminezi mintea, mă ajuţi să fac alegeri bune şi să pătrund cele spirituale. Întăreşte-mă în credinţă şi dă-mi şi mie, la fel cum le-ai dat odinioară Apostolilor, curajul de a o mărturisi înaintea lumii. Amin.

Transpunerea în PowerPoint a secţiunii despre Creaţie din „Abecedarul credinţei”, catehism greco-catolic pentru copii, cu întrebări şi răspunsuri. Această parte o găsiţi online pe Credinta-Catolica.ro.

 

Pentru a veni în întâmpinarea celor care ar dori să prezinte copiilor acest catehism, la cateheză sau la orele de religie, fiecare capitol este oferit şi ca prezentare PowerPoint, care, pe lângă textul de mai sus, include fotografii color, uneori şi alte elemente (ex: rugăciuni), totul pentru a îmbogăţi vizual experienţa predării.

În pagina care se va deschide după ce daţi click pe butonul de mai jos căutaţi textul "Descărcaţi online → Prezentare PPTX".

Descărcaţi această prezentare PowerPointImportant: Comentariile pot fi folosite pentru a completa cu trimiteri utile materialul de mai sus. Nu vor fi validate comentariile ofensatoare.

Completări? Întrebări?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *