Meniu

Dragul meu

Dragul meu,

pentru a înţelege ceea ce vei citi în acest catehism, trebuie mai întâi să-ţi aminteşti adevărurile fundamentale ale învăţăturii lui Isus, aşa cum sunt explicate în catehismul intitulat "Drumul cu Isus către prima Împărtăşanie".

Pentru a te ajuta să faci aceasta, în prima parte a acestui catehism, am scris un mic rezumat al acelor adevăruri creştine.

În a doua parte, îţi voi arăta cât este de important pentru tine să primeşti şi să trăieşti sacramentul Confirmaţiunii, numit în mod obişnuit "Mir": prin el, Duhul Sfânt îţi va da puterea divină pentru a deveni un adevărat creştin şi un martor curajos al lui Isus în lume.

Continuând lectura acestui catehism, vei înţelege că sacramentul "Mirului" nu este un punct de sosire, ci un punct de plecare în cursa vieţii, o cursă care are ca ţintă fericirea veşnică a paradisului: pentru aceasta, în a treia parte, te voi învăţa cine eşti şi cum trebuie să te comporţi în anii pentru care te pregăteşti să trăieşti, pentru a creşte în fiecare zi mai mult în iubire faţă de Isus.

Pentru a încheia, în a patra parte, îţi voi arăta drumul care duce la iubirea desăvârşită a lui Dumnezeu, fericirea ta de plină.


© Editura Sapientia, Str. Th. Văscăuţeanu 6, RO–700462-Iaşi, www.editurasapientia.ro


Important: Comentariile pot fi folosite pentru a completa cu trimiteri utile materialul de mai sus. Nu vor fi validate comentariile ofensatoare.

Completări? Întrebări?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *