Meniu

Dumnezeu ne-a creat pentru iubirea sa cu tot atâta iubire

Fiecare dar, fie chiar şi acela al unei ciocolate, este acceptat de cel care-l primeşte. Cine îl refuză se lipseşte de el şi rămâne cu mâinile goale!

Cu atât mai mult, darul pe care Dumnezeu-iubire ni-l face ca să devenim fiii săi ca şi Isus trebuie să fie primit de fiecare dintre noi.

Când primim darul lui Dumnezeu, noi îl iubim pe Dumnezeu şi merităm să participăm la fericirea sa.

Când, însă, nu primim darul lui Dumnezeu, adică refuzăm să-l iubim, noi comitem un păcat şi renunţăm la fericirea sa.

A fi fii ai lui Dumnezeu ca şi Isus este, de fapt, adevărata noastră bogăţie, demnitatea noastră cea mai mare şi chiar scopul pentru care am fost creaţi.

Norocoşi sunt aceia care în această viaţă se angajează să-l cunoască, să-l iubească şi să-l slujească pe Dumnezeu, aşa cum a făcut Isus! Ei vor fi fericiţi încă de pe acest pământ, dar, mai ales, vor fi fericiţi (şi pentru totdeauna) în paradis!

Cu ce scop ne-a creat Dumnezeu?

Dumnezeu ne-a creat pentru a ne face fiii săi, şi astfel, să-l cunoaştem, să-l iubim, să-l slujim în această viaţă şi să ne bucurăm apoi în el, în cealaltă viaţă, în paradis.

© Editura Sapientia, Str. Th. Văscăuţeanu 6, RO–700462-Iaşi, www.editurasapientia.ro


Important: Comentariile pot fi folosite pentru a completa cu trimiteri utile materialul de mai sus. Nu vor fi validate comentariile ofensatoare.

Completări? Întrebări?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *