Meniu

Amin

  1. Pentru ce spunem "Amin" la sfârșitul Simbolului Credinței?

    La sfârșitul Crezului spunem "Amin", adică "Așa să fie", pentru a arăta că noi credem și susținem cu tărie toate câte sunt cuprinse în el.

Rugăciune

Lăudat să fii, Dumnezeule Tată, pentru lumea pe care ai creat-o pentru noi, oamenii, în care văd atotputernicia și înțelepciunea Ta, dar mai ales iubirea pe care ne-o porți nouă, copiilor Tăi. Lăudat să fii, Doamne Isuse Hristoase, pentru că te-ai coborât între noi ca să ridici natura noastră căzută, și pentru jertfa Ta de pe Cruce, prin care ne-ai răscumpărat din sclavia păcatului și ne-ai recâștigat accesul la rai și la viața divină. Lăudat să fii, Spirite Sfinte, pentru că îmi luminezi mintea, mă ajuți să fac alegeri bune și să pătrund cele spirituale. Întărește-mă în credință și dă-mi și mie, la fel cum le-ai dat odinioară Apostolilor, curajul de a o mărturisi înaintea lumii. Amin.

Transpunerea în PowerPoint a secțiunii despre Creație din „Abecedarul credinței”, catehism greco-catolic pentru copii, cu întrebări și răspunsuri. Această parte o găsiți online pe Credinta-Catolica.ro.

 

Pentru a veni în întâmpinarea celor care ar dori să prezinte copiilor acest catehism, la cateheză sau la orele de religie, fiecare capitol este oferit şi ca prezentare PowerPoint, care, pe lângă textul de mai sus, include fotografii color, uneori şi alte elemente (ex: rugăciuni), totul pentru a îmbogăţi vizual experienţa predării.

În pagina care se va deschide după ce daţi click pe butonul de mai jos căutaţi textul "Descărcaţi online → Prezentare PPTX".

Descărcaţi această prezentare PowerPointImportant: Comentariile pot fi folosite pentru a completa cu trimiteri utile materialul de mai sus. Nu vor fi validate comentariile ofensatoare.

Completări? Întrebări?

Adresa ta de email nu va fi publicată.